Μένεις στην Πάτρα;Εξήντα χρόνια Βακαλό με ένα μεγάλο δώρο!

Vakalo facebook post-PATRA

 

Γιορτάζοντας έξι δεκαετίες πρωτοποριακής παρουσίας στην αιχμή της τέχνης, της παιδείας και του πολιτισμού, η Σχολή Βακαλό ανακοινώνει ειδική τριετή εκπτωτική πολιτική που φτάνει τα 5.850€. Ειδικότερα, όσοι σπουδαστές και σπουδάστριες εγγραφούν μέχρι τις 30 Ιουλίου 2017 θα έχουν συνολική μείωση των διδάκτρων για τα τρία έτη σπουδών 2.850€, ενώ επιπλέον συνολική επιδότηση 3.000€ θα έχουν άτομα με μόνιμη κατοικία εκτός Αττικής.

 

Παρότι η συγκεκριμένη εκπτωτική πολιτική εφαρμόζεται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των εξήντα χρόνων της Σχολής, είναι εδώ και πολύ καιρό που η Διεύθυνση της Βακαλό επιδιώκει την υποστήριξη των νέων που επιθυμούν να σπουδάσουν σε κάποιο κλάδο των εφαρμοσμένων τεχνών. Η υποστήριξη αυτή υλοποιείται έμπρακτα με ειδικά προγράμματα επιδότησης των σπουδών, καθώς και με τακτικές και έκτακτες υποτροφίες που απονέμονται αυτόνομα ή σε συνεργασία με τρίτους φορείς.

vakalo_60_celebrations

 

 

Οι υπεύθυνοι της Σχολής θεωρούν ότι σε μια εποχή που η οικονομία της χώρας βρίσκεται σε σοβαρή ύφεση, η δημιουργικότητα και η εργασία της νεολαίας πλήττεται βάναυσα και οι ποιοτικές σπουδές μοιάζουν συχνά με ουτοπία, η άμεση υλική υποστήριξη της ευφυΐας και του ταλέντου είναι, απλώς, υποχρέωση. Έτσι, το δώρο που κάνει η Βακαλό για τα εξήντα χρόνια της δεν είναι παρά η υλική επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης της στο ζωογόνο πνεύμα των νέων ανθρώπων. Αφού η επέτειος που γιορτάζει η πρώτη ελληνική σχολή Design είναι μια γιορτή του ίδιου του ελληνικού Design – μια γιορτή που κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον της Ελλάδας.

 

Μάθετε περισσότερα στο vakalo.gr