ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ 16-6-20

«Μέρες Σκαγιοπουλείου» διήμερο εκδηλώσεων με τίτλο «Μεσόγειος… θάλασσα ειρήνης» 23 και 24 Ιουνίου

  • 23 June 2017 - 24 June 2017 | 21.30-21.00
  • Σκαγιοπούλειο

                                                                             «Μέρες Σκαγιοπουλείου»

Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών ανοίγει την «αυλαία»

ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ

Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας 2017, διοργανώνοντας διήμερο εκδηλώσεων με τίτλο «Μεσόγειος… θάλασσα ειρήνης», την Παρασκευή 23 Ιουνίου και το Σάββατο 24 Ιουνίου, στον αίθριο χώρο  του Σκαγιοπουλείου  Ιδρύματος, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό της πόλης.

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ, το Μουσικό Εργαστήρι του Συνδέσμου, με τη   συμμετοχή του Γυναικείου Φωνητικού συνόλου «Αντηχώ» θα παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Μεσόγειος …θάλασσα ειρήνης», με τραγούδια των λαών της Μεσογείου, σπουδαίων συνθετών και ερμηνευτών, όπως Z. Livaveli, Ζ. Μουστακή, Γ. Μαρκόπουλου, E. Piaf, Μ. Θεοδωράκη, L. Liach κ.α , οι οποίοι τόνισαν με το έργο τους  την ανάγκη για παγκόσμια ειρήνη και συμφιλίωση των λαών της Μεσογείου.

Το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 9.00 το βράδυ, τη σκυτάλη παίρνουν όλα τα χορευτικά τμήματα του Συνδέσμου, καθώς και το μουσικό σχήμα Belle Epoque.

Το μήνυμα που στέλνει ο Παμμικρασιατικός μέσα από τις διήμερες εκδηλώσεις είναι «Παλεύουμε για ένα μέλλον χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, χωρίς φτώχια και προσφυγιά, χωρίς ιμπεριαλιστικούς πολέμους.