«Ένα αλλιώτικο παιδάκι»: Το νέο τραγούδι του Παύλου Παυλίδη αποχαιρετά τον Ζακ Κωστόπουλο

  «Ένα αλλιώτικο παιδάκι»: Το νέο τραγούδι του Παύλου Παυλίδη αποχαιρετά τον Ζακ Κωστόπουλο Με ένα συγκινητικό τραγούδι και βίντεο κλιπ ο Παύλος Παυλίδης, πρώην τραγουδιστής των Ξύλινων Σπαθιών αποχαιρετά τον Ζακ Κωστόπουλο, τρεις μήνες από τον θάνατό του. Το τραγούδι έχει τίτλο «Ένα αλλιώτικο παιδάκι», και όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του, μέσα από το τραγούδι του εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατό του. «Λίγες μέρες μετά το θάνατο του Ζακ μου τηλεφώνησαν οι φίλοι του και με ρώτησαν αν θέλω να πω κάτι για το περιστατικό. Τους είπα ότι γράφω ένα τραγούδι που μιλάει γι’ αυτό και ότι προτιμώ να εκφράσω έτσι τη λύπη μου και να πω την άποψη μου, και ότι αυτό μου φαίνεται πιο ουσιαστικό και χρήσιμο. Τους είπα επίσης ότι θέλω να τους συναντήσω και να μάθω από κοντά λεπτομέρειες για να έχω καλύτερη εικόνα. Κουβεντιάζοντας μαζί τους γεννήθηκε και η ιδέα αυτού του βιντεοκλίπ. Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο. Ήταν μοναδική εμπειρία για μένα. Ελπίζω να πιάσει τόπο. Ευχαριστώ. Παύλος Παυλίδης.»

Στο πολύ δυνατό video clip, του οποίου το σενάριο και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Μαρίνα Δανέζη, εμφανίζονται μεταξύ άλλων η σκηνοθέτης Άντζελα Μπρούσκου, ο ηθοποιός Χάρης Φραγκούλης και φυσικά ο Παύλος Παυλίδης.

 

Ο Ζακ Κωστόπουλος ακτιβιστής της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και των οροθετικών ανθρώπων, έφυγε από την ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν προσπαθώντας να αποδράσει μέσα από ένα κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια όπου είχε εγκλωβιστεί, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και εξέπνευσε κατά την μεταφορά του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.