Δείτε το νέο video clip των Fuel Eater

Οι Fuel Eater είναι ένα Heavy / Doom Rock συγκρότημα, που ιδρύθηκε στην Πάτρα το 2012 και έκτοτε είναι ένα από τα πιο δυναμικά και ανερχόμενα σχήματα της ελληνικής Stoner σκηνής.

Μέσα στα 6 χρόνια ύπαρξης τους, έχουν μοιραστεί τη σκηνή με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού και ξένου χώρου, όπως Nightstalker,1000mods, Planet of Zeus, Valley Of The Sun, Toner Low κ.α. Το 2015, έπειτα από την κυκλοφορία ενός 3-track demo και του πρώτου τους video clip για το "King Of A Desert Utopia", κυκλοφορούν το πρωτο τους album ονόματι "Centralia", το οποίο και συνοδεύτηκε από αρκετά επιτυχημένα τουρ ανά την Ελλάδα. Μετά από πολλά χιλιόμετρα στο δρόμο, τον Φεβρουάριο του 2018 κυκλοφορούν το δεύτερό τους πόνημα, με τίτλο "Soberian Kinship", το οποίο πλαισιώνουν 2 πολύ επιτυχημένες εμφανίσες σε Πάτρα και Αθήνα.

Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς κυκλοφορεί και το πρώτο video clip από τον νέο δίσκο με το "Cosmic Rifle" για επιλογή κομματιού.

Τη σκηνοθεσία για το video clip ανέλαβε η Έλενα Μπονέλη, βασισμένη στο σενάριο της Γεωργίας Καλογεράτου, και τα γυρίσματα διήρκησαν δύο ημέρες. Το video περιέχει εσωτερικές και εξωτερικές λήψεις, με τις πρώτες να λαμβάνουν χώρα στο Θέατρο Λιθογραφείον, ενώ τα υπόλοιπα πλάνα τραβήχτηκαν σε διάφορα μέρη της πόλης.

Πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Κυριακή Ζήση.

Με κυκλοφορία νέου album Και clip, το 2018 θα είναι η χρονιά των Fuel Eater, με πολλές επερχόμενες συναυλίες, καθώς και ένα μίνι ελληνικό τουρ με τους Ουκρανούς Somali Yaught Club.

Oi Fuel Eater είναι:

Gordon Kansas: Vocals

Thanos Dri: Guitars

Marios Sen: Bass

Billias K: Drums

Έπειτα από αυτή την κυκλοφορία, οι Fuel Eater θα συναντήσουν όλους τους φίλους τους σύντομα στο δρόμο, στο κοινό ελληνικό mini tour με τους Somali Yacht Club, στις εξής ημερομηνίες:

26/9/2018 Rover Bar, Θεσσαλονίκη 
27/9/2018 Ghetto Bar, Πάτρα 
28/9/2018 Death Disco, Αθήνα 

Δείτε το βιντεο: