Δείτε φωτογραφίες απο τις Δούλες του Ζενέ σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις//Θέατρο Νέου Κόσμου

Ο Τσέζαρις Γκραουζίνις σκηνοθετεί τις Δούλες του Ζενέ, επιλέγοντας για τους ρόλους τρεις άνδρες ηθοποιούς. Τρεις άνδρες παίζουν τρεις γυναίκες θανάσιμα δεμένες μεταξύ τους. Ο ναρκισσισμός, η ζήλεια και η απεγνωσμένη αναζήτηση του έρωτα τις συνδέουν ακατάλυτα.
Τρεις έμπειροι ηθοποιοί-δούλοι του κοινού παίζουν τιςΔούλες σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσουν την επιθυμία της μεσαίας τάξης για μελό: να το βλέπει, να το βιώνει, να το απολαμβάνει… Μια μεταφορά για την τέλεια υποδούλωση. Δούλες δέσμιες της ζήλειας και των φαντασιώσεών τους, ηθοποιοί φυλακισμένοι στους ρόλους τους και δέσμιοι της προσδοκίας του κοινού, άντρες φυλακισμένοι στα γυναικεία τους ρούχα και ψιμύθια. Οι θεατές γίνονται αυτόπτες μάρτυρες του θανάτου του θεάτρου. Το νόημα χάνεται. Η εξέγερση είναι αδύνατη.
Συντελεστές της παράστασης Μετάφραση: Έλσα Ανδριανού Σκηνοθεσία: Τσέζαρις Γκραουζίνις Σκηνικά-Κοστούμια: Κέννυ ΜακΛέλλαν Μουσική επιμέλεια: Μαρτύνας Μπιαλομπζέσκις Επιμέλεια κίνησης: Έντγκεν Λάμε Σχεδιασμός φωτισμών: Αλέκος Γιάνναρος Βοηθός σκηνοθέτης: Άκης Γουρζουλίδης Βοηθός σκηνογράφου: Αντιγόνη ΜακΛέλλαν
        Παίζουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Ήμελλος Κώστας Μπερικόπουλος Αργύρης Ξάφης      
           
Η παράσταση θα παίζεται μέχρι 13/01/2019 στο Θέατρο Νέου Κόσμου( Αντισθένους 7 & Θαρύπου)     Φωτογραφίες Bonelli Arte