Ο ταλαντούχος Γιάννης Λιόλιος άνοιξε την συναυλία του Π.Μουζουράκη στο Royal Theater

y95a4867

Tην Παρασκευή 04.11.2016 στο Royal Theater ο Γιάννης Λιόλιος έκανε το opening act στην πρώτη μεγάλη συναυλία του φετινού χειμώνα του Πάνου Μουζουράκη με μεγάλη επιτυχία!΄Ηταν εξαιρετικός μαζί με την μπάντα του και μας μάγεψε με τη φωνή του!

Ο Γιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα.Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Παν/μίου καθώς και Ανωτέρων Θεωρητικών (Αρμονίας, Αντίστιξης, Φυγής, Ενορχήστρωσης και Ενοργάνωσης, Σύνθεσης).

Έχει ένα μακρύ δρόμο μουσικής παρουσίας και προσφοράς στο ενεργητικό του σαν μουσικός και τραγουδιστής του έντεχνου τραγουδιού σε μουσικές σκηνές και συναυλίες.

Είναι Δάσκαλος μουσικής στο κύριο επάγγελμα και λειτουργεί ταυτόχρονα σαν ένας μόνιμα μαθητευόμενος λάτρης της . Η εμπειρία του αυτή μέσα από την διαρκή του αυτοαναζήτηση τον έφερε σε αυτό το πρώτο του μεγάλο βήμα: Την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τον αυτονόητο τίτλο "Να οδηγάς". Μια δουλειά – πρόταση σε μια εποχή που το καινούργιο και το πρωτότυπο δεν έχουν πια και την σαφέστερη έννοια για να περιγράψει κανείς ένα άκουσμα.

Το συναίσθημα ακατέργαστο και ατόφιο μέσα από το "πάντρεμα" μουσικών μονοπατιών ψυχής, αλλά και την αέρινη μελωδία, συνθέτουν μια ατμόσφαιρα που αν μη τι άλλο, κερδίζει τον ακροατή από την πρώτη στιγμή. Κυκλοφορεί ψηφιακά,αλλά και σε cd από την εταιρία " Καθρέφτης -Musicmirror ".

Τον απολαύσαμε σε ένα υπέροχο live στο χώρο του Royal Theater! Αναμένουμε το επόμενο!

Δείτε φωτογραφίες: