Δείτε φωτογραφίες και βίντεο απο τους Carte Postale Live @ Χασομέρι

DSC_0070   Ενα εξαιρετικο live πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16/10 στο Χασομέρι! Εγινε opening με το ντουέτο των Irene sinou-George Vasilopoulos και στη συνεχεια έπαιξαν  οι  Carte postale! Οι Carte postale είναι μια πολυμελής μπάντα επηρεασμένη από ρομαντικές νέο φολκ-ροκ μελωδίες βασισμένες σε κινηματογραφικά μοτίβα, ρυθμικές εξάρσεις, γαλλικά βαλς και νοσταλγική διάθεση που όλα αυτά οι ίδιοι θέλουν να τα αποκαλούν ρετρό ποπ. Η μουσική τους είναι βασισμένη στο πιάνο, ακορντεόν, τρομπέτα, κοντραμπάσο-μπάσο, τύμπανα, γιουκαλίλι και στους έντονα νοσταλγικούς αγγλόφωνους στίχους.
Το πρώτο τους άλπουμ ηχογραφήθηκε στην Πάτρα και κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2014 από την ανεξάρτητη εταιρία The sound of Everything.
To φθινόπωρο της ίδια χρονιάς ανακηρύχθηκαν νικητές στο διαγωνισμό του Jumpingfish με το τραγούδι ‘’Rio’’ υστέρα από ψηφοφορία του κοινού. Τους Carte Postale αποτελούν  οι:
Δέσποινα Γκοτσοπούλου (φωνή, κιθάρα)
Αντώνης Σπαθής (κιθάρα, πιάνο, γιουκαλίλι, παιδικό πιάνο)
Γεράσιμος Ασπρομάλλης (κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο, κιθάρα)
Γιώργος Νικολόπουλος (τύμπανα)
Ιάσωνας Βάκρινος (τρομπέτα)
Κώστας Νικολόπουλος (ακορντεόν) Η Ειρήνη Σίνου είναι μουσικός που ύστερα από πολλά ταξίδια επέστρεψε στην γενέτηρά της, την Πάτρα. Συνθέτει και ερμηνεύει κομμάτια με επιρροές κυρίως Blues και Jazz, παίζει ακουστική κιθάρα και φυσαρμόνικα. Μέσα από τους αγγλόφωνους στίχους, στους οποίους δίνει ιδιαίτερη έμφαση, μας διηγείται την ιστορία της και σε κάποια κομμάτια εκφράζει κοινωνικοπολιτικά μηνύματα. 
Έχει πρόσφατα κυκλοφορήσει το πρώτο της άλμπουμ, “Soul Journey”, όπου έχει συνεργαστεί με εξαίρετους μουσικούς από την δεύτερη πατρίδα της, την Θεσσαλονίκη. Εδώ και ένα χρόνο εμφανίζεται με το σχήμα της “Irene Sinou & The Grasshoppers” και στο opening αυτό θα την συνοδεύσει το ένα από τα μέλη, ο Γιώργος Βασιλόπουλος στην ηλεκτρική κιθάρα με τον μοναδικό ευρηματικό και αισθαντικό του ήχο. Φωτογραφίες & Βίντεο : Bonelli Arte