«Λέξεις στο Φως»! Παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής Γιαννοπούλου στις 13 Απριλίου 2019 και ώρα 19:30 το Βιβλιοπωλείο Discover Πάτρας

  • 1 January 1970 - 1 January 1970 | 00.00-00.00

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Αχαΐας ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, το Βιβλιοπωλείο Discover και οι Εκδόσεις Αρμός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αγγελικής Γιαννοπούλου:

«Λέξεις στο Φως»!

Από τις επώδυνες ματαιώσεις στη βεβαιότητα της ελπίδας. η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το

Σάββατο 13 Απριλίου 2019 και ώρα 19:30

στον χώρο του βιβλιοπωλείου(Βούρβαχη 3, Πάτρα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: – Γιάννης Αλεξανδρόπουλος, ποιητής – Γιάννης Ευσταθίου, γεωλόγος – Αντώνης Σκιαθάς, ποιητής-κριτικός λογοτεχνίας – Λιολιώ Κολυπέρα, πρόεδρος Δ. Σ Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Αχαΐας ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ  
Περίληψη βιβλίου
Ας φύγουν όλα. Εγώ θα περπατήσω στις άδειες ακρογιαλιές, θα μαζέψω κοχύλια, θα αφήσω το γαλάζιο της θάλασσας να με συνεπάρει. Θα κοιτάξω τους μακρινούς μου ορίζοντες με της ελπίδας τα μάτια κι ας δακρύσω. Θα ανοίξω το βιβλίο μου σε νέες σελίδες χωρίς να κοιτάξω πίσω· ο σελιδοδείκτης μου δείχνει πάντα το παρόν. Θα ανοίξω τα χέρια για να αγκαλιάσω τη μέρα. Ας φύγουν όλα. Εγώ θα πάρω άλλο μονοπάτι αδιάβατο να περπατήσω. Κι ας χαθώ. Τι κέρδισα περπατώντας σε λεωφόρους ανοιχτές ψεμάτων; Ας φύγουν όλα. Τον ήλιο μου θα αντικρίσω κατάματα. Με αμέθυστο και τοπάζι, θα ζωγραφίσω τελείες και παύλες στο γκρίζο. Από μακριά η ελευθερία μού γνέφει… ακολουθώ παίρνοντας ανάσες μικρές, ζωογόνες… και χαμογελώ!