Ο Ιβάν Βασίλιεφ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 9 και 10 Νοεμβρίου

  • 9 November 2018 - 10 November 2018 | 21.00-00.00
  • Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

                           Ο Ιβάν Βασίλιεφ, ο κορυφαίος των κορυφαίων χορευτών

                                      στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 9 και 10 Νοεμβρίου

Δυο μοναδικές παραστάσεις, σε ερμηνείες και ρόλους του κλασικού ρεπερτορίου που ύμνησαν οι κριτικοί χορού σε όλον τον κόσμο, όπως ο Κουρσάρος, η Σεχραζάντ, ο Σπάρτακος και ο Δον Κιχώτης, ενώ στις παραστάσεις αυτές, θα συστηθεί για πρώτη φορά, στο ελληνικό κοινό και ως χορογράφος!

 unuyb

Τολμηρός, εκφραστικός, με μεγάλη μουσικότητα, άρτια τεχνική και αστείρευτο φυσικό ταλέντο, ο Ιβάν Βασίλιεφ επιβεβαιώνει σε κάθε εμφάνισή του ότι δεν έχει κατακτήσει τυχαία τον τίτλο του Super Star του χορού.

 «Διάδοχος του Νουρέγιεφ», ή «Διάδοχος του Μπαρίσνικοφ»«Διάδοχος του Νουρέγιεφ», ή «Διάδοχος του Μπαρίσνικοφ»

Σε κάθε του εμφάνιση αφήνει άφωνο το κοινόΣε κάθε του εμφάνιση αφήνει άφωνο το κοινό

Ολοι υποκλίνονται στον 29χρονο σταρ
Σε ηλικία μόλις 29 χρονών και με αμέτρητες συμμετοχές σε παραστάσεις και φεστιβάλ, βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του και κάθε εμφάνισή του θεωρείται κορυφαίο χορευτικό γεγονός.

Όλες οι μεγάλες σκηνές του κόσμου -από το Covent Garden και τα Bolshoi μέχρι την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης- προγραμματίζουν εμφανίσεις του, τα εισιτήρια των οποίων, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα γίνονται ανάρπαστα.

Υμνοι διεθνώς: «Το αγόρι που μπορεί να πετάξει»

«Το αγόρι που μπορεί να πετάξει», «Ιβάν ο Υπέροχος», «Ρωσικός Πύραυλος», «Διάδοχος του Νουρέγιεφ», «Διάδοχος του Μπαρίσνικοφ», «ο Πρώτος των Πρώτων», «ο Μεγαλύτερος Χορευτής της Γενιάς του» είναι μόνο μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που ακολουθούν τον διάσημο Βασίλιεφ και τον τοποθετούν στην κορυφή της ερμηνευτικής πυραμίδας του κλασικού μπαλέτου. Κάθε εμφάνισή του προκαλεί ενθουσιασμό και συγκίνηση και αυτές οι παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, είναι σίγουρο ότι δεν θα αποτελέσουν εξαίρεση.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών / 9 - 10 Νοεμβρίου Μέγαρο Μουσικής Αθηνών / 9 – 10 Νοεμβρίου

Μαζί του στην Αθήνα στο Μέγαρο Μουσικής θα έχει τους κορυφαίους σολίστες των μπαλέτων Μπολσόι: Εκατερίνα Κρισανόβα, Ντένις Σαβίν, Μαρία Βινογράντοβα, Αναστασία Στασκέβιτς, Βατσεσλάβ Λοπάτιν και Ξένια Ζιγκάνσινα.
Άλλωστε, όπως ο ίδιος δηλώνει, θέλει να δουλεύει πάντα με τους καλύτερους! Μοναδική εμπειρία χορού!

Στην Αθήνα θα θα έχει μαζί του τους κορυφαίους σολίστες των μπαλέτων ΜπολσόιΣτην Αθήνα θα θα έχει μαζί του τους κορυφαίους σολίστες των μπαλέτων Μπολσόι

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών / 9 – 10 Νοεμβρίου / Ώρα έναρξης: 20:30

Προπώληση εισιτήριων: Στα Ταμεία του Μεγάρου, στο www.megaron.gr και στο 210 7282 333
Τιμές εισιτηρίων :
Μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+: € 32
Ζώνη Γ: 40, Ζώνη Β: 60, Ζώνη Α: 80, Διακεκριμένη Ζώνη: 100 ευρώ