1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΦΙΣΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΒΟΛΤΑΣ 2018

  • 26 March 2018 - 30 April 2018 | 00.00-00.00
  • Πανεπιστήμιο Πατρών

                           1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΦΙΣΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΒΟΛΤΑΣ 2018

Η 9η Ποδηλατική Βόλτα του Πανεπιστημίου Πατρών, με τίτλο «Πάμε με Ποδήλατο», θα διεξαχθεί την Κυριακή, 6 Μαΐου 2018, και η Επιτροπή Αθλητισμού του Ιδρύματος προκηρύσσει διαγωνισμό δημιουργίας τής σχετικής αφίσας, στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν οι φοιτήτριες, οι φοιτητές και όλο το προσωπικό του Πανεπιστημίου Πατρών.

nhbh

Σκοπός τού διαγωνισμού είναι η κατανόηση της ωφελιμότητας της μαζικής και δια βίου χρήσης του ποδηλάτου στην καθημερινότητά μας και η ανάδειξη της δημιουργικότητας των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας.

hgnbhvj

Η καλύτερη αφίσα θα τυπωθεί από το Πανεπιστήμιο Πατρών και ο/η δημιουργός της θα βραβευτεί με συμβολικά αθλητικά έπαθλα στην Ημέρα Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών, την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, θα πρέπει να στείλουν τα έργα τους ως και την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, στο e-mail του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου: usport@upatras.gr με την ένδειξη «Διαγωνισμός Αφίσας 9ης Ποδηλατικής Βόλτας Πανεπιστημίου Πατρών», με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας. Περιμένουμε τις ιδέες σας!